Política

Domènech critica les condicions del PSOE a l'oferta de Compromís: “Si volen parlar estem aquí, però prou de bromes”

El portaveu d'En Comú Podem dubta que els socialistes vulguin una negociació “real” i ho atribueix a “una batalla pel relat”

El portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Xavier Domènech, ha reaccionat amb escepticisme a la possibilitat que la proposta de Compromís d'un acord d'última hora entre els esquerres acabi reeixint. Domènech, però, no ha criticat l'oferta de Compromís, sinó els matisos que posteriorment ha posat el PSOE per fer possible l'acord.

Segons el portaveu d'En Comú Podem, que els socialistes condicionin el pacte a “l'aprovació de dos pressupostos dels que no sabem el contingut”, que es vinculi encara a l'acord amb C's, i que no s'acceptin propostes de Compromís com la derogació de la reforma laboral, fa que dubti de “la voluntat del PSOE d'una negociació real”.

En aquest sentit, s'ha mostrat “preocupat” per si simplement el PSOE està forçant “una batalla pel relat al minut final”. “Si volen parlar seriosament, estem aquí; però prou de bromes”, ha sentenciat.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.