Política

Junqueras i Sáenz de Santamaría es reuniran la setmana que ve

Els vicepresidents dels governs català i espanyol han concretat la data en una conversa telefònica

En la trobada es tractaran les peticions de la Generalitat al marge del procés

El vicepresident del govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, es reunirà dijous que ve a Madrid amb la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, per abordar les demandes de Catalunya al marge del procés.

Els dos vicepresidents han acordat aquest dijous la data en una trucada telefònica que s'ha produït just el dia després de la reunió entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el president del govern en funcions, Mariano Rajoy.

De la trobada a La Moncloa n'ha sortit l'acord de deixar que els vicepresidents dels dos governs s'encarreguin d'abordar les peticions de la Generalitat que tenen a veure amb la gestió del dia a dia. Es tracta de tots els punts del document que Puigdemont va lliurar a Rajoy, excepte els que fan referència al procés i a la judicialització de la política.

Entre les qüestions més destacades que Junqueras i Soraya hauran d'abordar hi ha l'objectiu de dèficit i les condicions del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA). En total es posaran sobre la taula 44 dels 46 punts del document.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.