Política

El PP demana a Sánchez “s'aparti” i deixi negociar a algú altre en nom del PSOE

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP retreu al líder socialista haver “menyspreat” el PP, Rajoy i els seus “més de 7 milions de votants”

Afirma que els ciutadans volen un acord entre els populars, el PSOE i C's

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha demanat aquest diumenge a Pedro Sánchez que si no està a l'alçada d'aquest moment polític, “que s'aparti i deixi negociar un altre en nom del PSOE”.

Durant una visita a la població madrilenya de Las Rozas, la dirigent popular ha criticat que el líder socialista hagi “menyspreat el PP, Mariano Rajoy i els seus més de 7 milions de votants”.

Levy ha emplaçat el PSOE a “sortir del búnquer sectari on està amb Albert Rivera, Pablo Iglesias i els partits independentistes” i veure que més enllà “hi ha el PP i els seus votants”, ha insistit.

Segons ella, “la societat espanyola ja està cansada de la situació actual”. “Estem en el temps de descompte. Demanem que es deixin d'esbarjos, teatres i joc, perquè per això ja hi ha el Trivial”, ha advertit a les altres formacions polítiques”. “Ha arribat el moment de la veritat”, ha sentenciat

Segons Levy, després del “fracàs” protagonitzat per Sánchez amb el seu “veto permanent al PP” ha arribat que el dirigent socialista assumeixi que “si és incapaç de respectar el PP” ha de donar “un pas enrere”. “Això és el que estan demanant els ciutadans”, ha afirmat. “Els ciutadans no volen més fotos d'aquests polítics que no han estat a l'altura de les circumstàncies”, ha reblat.

Levy ha proclamat que ara és el moment del PP, que, segons ella, “va saber escoltar el que van dir els espanyols el 20 de desembre: que arribéssim a un acord amb el PSOE i Ciutadans per tenir una majoria estable”. “No un govern d'un dia, sinó un per a quatre anys”, ha conclòs.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.