Política

Puigdemont agraeix a Iglesias la seva aposta pel referèndum i l'anima a mantenir-la fins al final

El president de la Generalitat trasllada al líder de Podem la “voluntat ferma” del govern de mantenir el full de ruta

Si un nou govern a l'Estat planteja un “nou escenari” l'escoltarà

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha agraït aquest divendres al secretari general de Podem, Pablo Iglesias, el seu “interès” per conèixer la “realitat” de Catalunya i la seva “aposta” pel dret a decidir i el referèndum. En aquest sentit, l'ha animat a mantenir aquesta posició fins al final de la negociació per intentar desbloquejar la formació d'un nou govern a l'Estat.

En una roda de premsa després de la trobada que els dos líders polítics han mantingut al Palau de la Generalitat, la portaveu del govern, Neus Munté, ha explicat que Puigdemont ha traslladat al líder de Podem la “voluntat ferma” del govern de “mantenir el full de ruta i tirar endavant el procés” sobiranista. Això no obstant, ha matisat que si un nou govern a l'Estat planteja “un nou escenari” estaria disposat a escoltar-lo.

Mentrestant, “el govern tirarà endavant el procés sense que se li pugui demanar que esperi”, ha dit Munté.

La portaveu del govern ha anunciat que els dos dirigents s'han emplaçat a tornar-se a trobar un cop acabin les negociacions, siguin quin sigui el resultat, per veure com ha evolucionat l'escenari polític a l'Estat així com la situació a Catalunya.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.