Política

El PP diu que la reunió entre PSOE i Podem “deixa en evidència a C's” i allunya Espanya de la solució als seus problemes

Teodoro Garcia aposta per una gran coalició entre els populars, els socialistes i Ciutadans perquè defensi “la igualtat de tots els espanyols”

El portaveu adjunt del PP al Congrés, Teodoro García, ha afirmat aquest dimecres que els acords entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias “han deixat en evidència a tots els diputats de Ciutadans”.

“No sabem si estem més a prop de reeditar el tripartit entre PSOE, Podem i Ciutadans”, en referència al “pacte” de govern que s'ha produït a Molina de Segura, o “més a prop de tenir un govern recolzat per aquells que volen acabar amb la unitat d'Espanya, perquè no creuen en la igualtat dels espanyols i que tenen com a objectiu separar una part d'Espanya del seu conjunt”, ha sostingut.

Segons la seva opinió, no creu que això “sigui el que necessita el país, seria la pitjor notícia que podríem escoltar en els pròxims dies” fent referència a un acord entre nacionalistes, Podem i PSOE. Per això, ha lamentat que a Pedro Sánchez “tot li val amb tal d'arribar al poder”.

Garcia es pregunta si l'acord signat fa unes setmanes per Sánchez i Rivera “segueix vigent tot i que li ha dit a Pablo Iglesias tot el contrari i en quina posició queden avui els diputats de Ciutadans que defensaven que un acord amb el PSOE servia perquè Podem i les seves polítiques nefastes arribessin a les institucions “.

“La conversa de Sánchez amb Tsipras ha donat els seuy fruit”

García ha recordat també “que la conversa entre Pedro Sánchez i el president que ha baixat les pensions i ha enfonsat a Grècia, referint-se a Tsipras, han donat el seu fruit”.

En aquest sentit, ha afirmat que “possiblement el president grec hagi convençut a Iglesias i que el trio format per Sánchez, Iglesias i Tsipras poden marcar la política espanyola”.

El portaveu adjunt del PP al Congrés aposta per una coalició entre PP, PSOE, i Ciutadans, perquè defensi “la igualtat de tots els espanyols i aborda els problemes reals d'Espanya”.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.