Política

Albiol acusa C's de “trair” els seus principis

El coordinador general del PP de Catalunya considera que Albert Rivera i Pedro Sánchez “estan en fase d'enamorament profund”

El coordinador general del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, ha carregat aquest dilluns contra el PSOE i C's pel pacte que han signat i per les “conseqüències” que creu que té per a Catalunya. En aquest sentit, després d'escoltar divendres a la diputada del PSC al Congrés i membre d ela direcció del PSOE, Carme Chacón, apostant per una consulta sobre la independència si els catalans no voten favorablement la reforma de la Constitució, Albiol ha acusat a C's de permetre el dret a decidir i acceptar-lo per no condemnar aquesta opció i signar l'acord amb el PSOE.

Per a Albiol, Albert Rivera i C's estan “renunciant” i “traint” els seus principis. “Rivera i Pedro Sánchez estan en fase d'enamorament profund i això fa que C's renunciï a tot”, ha lamentat el popular, que a més ha vist normal que el PSC parli ara de la consulta sobre la independència perquè “després de les eleccions la cabra tira al monte”. 

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.