Política

Sánchez espera un 'sí' “rotund i clar” de la militància del PSOE a l'acord amb Ciutadans

El líder dels socialistes espanyols es mostra confiat en rebre el suport de la militància en la consulta interna que se celebra aquest dissabte a tot l'Estat

Fa una crida a la participació en aquest procés participatiu sobre l'acord de legislatura

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, espera que la militància socialista aboni l'acord de legislatura que el partit ha assolit amb Ciutadans (C's) i que la setmana que ve, abans del debat d'investidura, les “forces del canvi” també se sumin a l'esmentat pacte.

“Espero un 'sí' rotund i clar”, ha afirmat en declaracions als periodistes després de dipositar el seu vot en el marc de l'esmentada consulta.

A més, ha fet una crida a la participació tot i que ha assegurat que espera que sigui alta en tots els territoris de l'Estat.

Respecte a les crítiques llançades des d'algunes federacions socialistes a l'acord per preveure la supressió de les diputacions provincials, Sánchez els hi ha restat importància recalcant que el PSOE és “una organització democràtica”.

I ha posat èmfasi en la celebració de la consulta a la militància, cosa que, segons la seva opinió, demostra que el PSOE està “a l'avantguarda” i que el partit té una “clara intenció de ser un instrument de canvi”.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.