Política

Rivera demana a Mas que “prengui nota” de les paraules d'Obama perquè “va en contra del món occidental”

Arrimadas pregunta al president de la Generalitat i número 4 de Junts pel Sí “què més necessita” per entendre que no compta amb “cap” suport internacional

El president de C's, Albert Rivera, ha recomanat a Artur Mas, que “prengui nota” de les paraules del president nord-americà, Barack Obama, que ha apostat per “una Espanya unida i forta”. Per Rivera, el pronunciament d'Obama posa de manifest que Mas “va en direcció contrària al món occidental” i li ha retret que vulgui “perdre mercat, aixecar fronteres i perdre aliats tan importants” com els Estats Units. En un esmorzar informatiu, la candidata Inés Arrimadas ha preguntat a Mas “què més necessita” per entendre que no compta amb “cap” suport internacional. Tot i que dóna per fet que “no recapacitarà”, confia que els votants sabran que la independència comportaria la sortida de Catalunya de la UE.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.