Política

política

L’exalcalde de Vilassar de Dalt, candidat a dirigir ERC amb Camps, Jordà i Sans

Xavier Godàs, exalcalde de Vilassar de Dalt i exdirector general al departament de Drets Socials del govern Aragonès, és el candidat a presidir ERC per la candidatura de Nova Esquerra Nacional. Doctor en Sociologia i consultor de polítiques públiques, Xavier Godàs (Badalona, 1969) ha estat docent a la Universitat de Barcelona i a Esade i és autor de diversos llibres sobre governança democràtica. Godàs estaria acompanyat a la futura direcció del partit republicà per l’exdiputada Alba Camps com a secretària general; per la portaveu d’ERC al Congrés i exconsellera, Teresa Jordà, com a vicepresidenta de Cohesió Interna; i per la vicepresidenta del Parlament, Raquel Sans, com a vicepresidenta d’Afers Institucionals i portaveu del partit.

Camps ocuparia una secretaria general de la que penjarien les secretaries adjuntes de coordinació interna, municipalisme, estratègia política i comunicació. Nova Esquerra Nacional, la candidatura renovadora a qui dona suport l’actual secretària general d’ERC, Marta Rovira, entre d’altres, ha presentat avui els seus candidats a la direcció d’ERC i el seu objectiu de reestructurar l’organigrama de l’executiva per garantir una direcció coral i feminitzada i fomentar el treball en equips, segons recull ACN.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.