Societat

societat

El Banc d’Aliments de Barcelona ha de reduir la donació de llet per persona

L’entitat ha passat de lliurar 8 quilos al mes per persona a 2,5 quilos

El Port de Barcelona i la Kings League han organitzat un sorteig de samarretes solidàries

E Banc d’Aliments de Barcelona ha hagut de rebaixar les donacions de llet a les persones amb més necessitat dels 8 quilos per persona i mes als actuals 2,5 quilos. Així ho ha explicat aquest dilluns la seva vicepresidenta, Roser Brutau, en declaracions a els periodistes recollides per Efe.

Amb tot, el Banc d’Aliments ha pogut comprar 4.500 litres de llet, que aniran a les llars més necessitades, gràcies a la col·laboració de la Kings League InfoJobs i el Port de Barcelona, que han impulsat un sorteig solidari de samarretes de la lliga de futbol, una per cada equip de la Kings League, signades pels seus presidents respectius. Les donacions obtingudes s’han destinat a la compra i distribució de llet entre les entitats socials que atenen les persones vulnerables.

Per Brutau, la cessió de les samarretes ha estat una iniciativa “fantàstica” i ha demanat que campanyes d’aquesta mena “es repeteixin” per poder lliurar més litres de llet a les famílies que ho necessiten, a les quals “gairebé estem fallant” per haver baixat el nombre de litres donats.

Els 4.500 litres de llet aconseguits amb el sorteig de les samarretes se sumen als 9.426 litres donats aquest juliol pel president de l’empresa Llet Nostra, Jordi Riembau, i el director general adjunt de Catalunya Ràdio, Xavier Mujal, també al Banc d’Aliments.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.