Societat

LLIBRES

L’esport català també té les seves “superheroïnes”

La directora esportiva de l’Uni Girona i llegendària jugadora, Laia Palau, va exercir d’amfitriona aquest divendres en la presentació del llibre Superheroïnes de l’esport... amb poders com els teus, una obra impulsada per la Generalitat per donar encara més visibilitat a l’esport femení. La mateixa consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va presentar l’obra realitzada per deu esportistes femenines i deu il·lustradores que completen deu contes on les protagonistes són precisament deu esportistes de renom. A banda de Laia Palau hi són representades Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí, Kaba Gassama, Anni Espar, Laia Sanz, Ona Carbonell, Núria Picas, Queralt Castellet i Paula Badosa.

El projecte també inclou un pòdcast coproduït per Abacus i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

La presentació va reunir un centenar de persones a Fontajau, sobretot nens i nenes dels equips de la base del Bàsquet Girona Uni, que van poder fer diverses preguntes a Palau. Vilagrà va remarcar sobretot l’esforç del govern en l’esport femení: “Hem quadruplicat les ajudes a l’esport femení, però hem de continuar destinant-hi més recursos.” “Vam dir que aquesta seria la legislatura de l’esport femení i ho estem aconseguint”, hi va afegir.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.