Política

Estat espanyol

Díaz diu que és “molt greu” que la CEOE no vagi a la reunió del Salari Mínim Interprofessional

El president de la patronal vol enviar les seves consideracions per escrit

La vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, ha insistit que seria “molt greu” que la CEOE no assisteixi demà a la reunió amb el govern i els sindicats per tractar l’augment del salari mínim (SMI), per la qual cosa li ha demanat que compleixi amb el seu mandat constitucional com a interlocutor social i acudeixi a la trobada.

La també ministra de Treball ha assegurat aquest dimarts que la CEOE té l’informe dels experts des d’ahir, quan ella mateixa el va rebre de mans de la comissió assessora, segons ha afirmat en declaracions al Senat, després que el president de la CEOE, Antonio Garamendi, hagi dit que enviarà al ministeri les seves consideracions per escrit.

Díaz li ha demanat a Garamendi “serietat” i compromís davant “una de les mesures més importants que es prenen per a millorar la vida de la gent”.

La vicepresidenta ha tornat a reclamar la patronal que no es contagiï del soroll polític i que aporti serenitat a la societat espanyola.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.