Política

estat espanyol

Calviño rebaixa la tensió amb Algèria: “Estem absolutament disposats a reconduir la situació”

La vicepresidenta insisteix però en “l’alineament” del país nord-africà amb Rússia: “Ja es veia la primavera passada a les reunions de l’FMI”

La vicepresidenta primera i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha volgut aquest dilluns rebaixar la tensió amb Algèria després de la decisió del país nord-africà de suspendre l’acord d’amistat i el comerç amb Espanya.

“Nosaltres estem absolutament disposats a reconduir la situació per tenir una relació constructiva i positiva. Aquest és el nostre interès compartit, i espero que Algèria també reconsideri el seu anunci”, ha afirmat Calviño al cicle ‘Fòrums de Vanguardia’ al Cercle d’Economia.

No obstant això, la vicepresidenta ha insistit en un “alineament” d’Algèria amb Rússia i s’ha mostrat poc sorpresa pel moviment del govern nord-africà: “Ja ho veia a la primavera a les reunions dels Fons Monetari Internacional (FMI)”, ha desvetllat Calviño.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.