Societat

Pimec exigeix al govern espanyol que executi les inversions previstes a Catalunya per no perdre competitivitat

La patronal ha demanat diàleg als governs català i espanyol per resoldre el “col·lapse” en infraestructures

La patronal Pimec ha exigit al govern espanyol que executi les inversions previstes a Catalunya després que les dades del Ministeri d’Hisenda corroboressin que només es destinés una tercera part del pressupostat i acordat en els comptes del 2021. En un comunicat, la patronal subratlla que hi ha diverses inversions que són “urgents i necessàries per al bon funcionament de la societat i l’economia”, per no perdre competitivitat i per donar un “impuls i la productivitat empresarial, en benefici de la creació de llocs de treball i riquesa”. D’altra banda, la patronal ha demanat un “millor diàleg” entre els governs català i espanyol per “resoldre de manera definitiva el “col·lapse en l’execució de les obres públiques”.

Pimec ha insistit que la competitivitat de les empreses depèn de “forma directa” del nivell d’inversió pública en la millora de les infraestructures i ha assenyalat la importància que es compleixin els compromisos per “lleialtat institucional” i generar “credibilitat” en la societat.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.