Política

El Consell de l’Audiovisual (CAC) reclama que la nova llei respecti les seves competències

Subratlla que un dels reptes principals és disposar de la capacitat per supervisar les plataformes de vídeo a petició i les plataformes d’intercanvi de vídeos

El president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Xevi Xirgo, i els quatre expresidents que l’han precedit –Francesc Codina, Josep Maria Carbonell, Ramon Font i Roger Loppacher– han coincidit a reclamar que, en la tramitació del projecte de llei general de comunicació audiovisual, es respecti el seu marc competencial i s’ampliïn les que té en relació amb els nous àmbits audiovisuals.

En la reunió que han mantingut avui han subratllat que, actualment, un dels reptes principals del regulador audiovisual és disposar de competències per supervisar les plataformes de vídeo a demanda i les plataformes d’intercanvi de vídeos, especialment en el que fa referència a la protecció dels menors i a la defensa de la llengua catalana.

Ha estat la primera trobada organitzada pel CAC, l’ens regulador audiovisual independent creat el 4 de maig del 2000, amb el president actual i els antics per analitzar de manera conjunta la situació del sector. El 2005 se li va atorgar per llei les funcions de convocar i resoldre els concursos per adjudicar les llicències de ràdio i de televisió.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.