Política

La militància de la CUP avala la nova direcció

L’ equip encapçalat per Sirvent ja havia estat consensuat prèviament

La militància de la CUP va avalar amb un 85,15% dels vots l’única candidatura que s’havia presentat per formar part del nou secretariat nacional i que estava encapçalada per l’exdiputada Maria Sirvent, que en aquesta legislatura ha estat la mà dreta del secretari de la mesa Pau Juvillà i actualment del diputat Carles Riera, relleu de Juvillà a la mesa.

En aquesta votació només van participar un 28,87% dels militants amb dret al vot, ja que es tractava d’una candidatura única prèviament pactada entre els diversos sectors de la CUP, per la qual cosa la militància només podia ratificar-la.

L’executiva del partit té l’encàrrec de coordinar la gestió política de la formació i entre els principals reptes que haurà d’assumir a partir d’ara destaca el calendari institucional i electoral, on hi ha les eleccions municipals al centre i “el repte de recuperar la mobilització i l’organització per generar les bases d’un nou embat nacional, social i democràtic als Països Catalans”.

El nou secretariat nacional estarà integrat per la candidatura col·lectiva de Sirvent, que es presentava acompanyada de Joan Ramon Sanz, Gemma Codina, Txus Magallon, Marta Gilabert, Albert Giménez, Laura Vega, Jordi Barbero, Quim Soler, Ester Díaz i Edgar Fernández, i les quatre candidatures individuals de Jaume Casals, Hug Lucchetti, Isa Chacón i Íñigo Robredo.

Demà dissabte el nou secretariat nacional es presentarà públicament des de Tarragona.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.