Política

“El govern m’ho ha posat més difícil encara”

Hasél compleix avui un any de presó carregant també contra ERC i JxCat

El raper Pablo Hasél compleix aquest dimecres un any a la presó, després de ser detingut pels Mossos el 16 de febrer de 2021 al rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) i traslladat per ordre judicial al Centre Penitenciari de Ponent. En una entrevista a l’ACN, Hasél carrega contra l’Estat i Podem, però també contra ERC, JxCat. Hasél assegura que membres de les dues formacions l’han visitat al centre penitenciari amb la promesa d’ajudar-lo. “Però a la presó, controlada per ells, m’ho han posat encara més difícil”, assegura després de manifestar que “és intolerable” que en una presó gestionada per la Generalitat se li vulgui fer “un rentat de cervell”.

També explica que si ha renunciat al programa de tractament penitenciari és perquè l’únic que vol és el penediment, “l’objectiu de la repressió”, diu. Per això remarca que no vol trair els seus principis ni la causa per un indult i considera “intolerable” i assegura que no es penedeix de no haver marxat a l’exili. “La denúncia des de l’exili és útil, però des d’aquí també és molt necessària”, diu.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.