Política

Arxivada la causa contra Esteve per corrupció

Va ser investigat per la gestió de fons de la Diputació de Barcelona

La jutgessa d’instrucció ha arxivat les dues peces de la causa pel desviament de subvencions de la Diputació de Barcelona en les quals estava imputat l’expresident de la corporació provincial Salvador Esteve, de CiU, en descartar “irregularitats” en la concessió de les ajudes.

La jutgessa María Carmen Suárez acorda el sobreseïment de les dues peces que afectaven Esteve, que se centraven en suposades irregularitats en la concessió d’ajudes de la Diputació de Barcelona per a projectes de cooperació al Magrib i a Costa Rica, informa Efe

Es dona la circumstància que Esteve va ser detingut el maig del 2018 en la primera fase de la macrocausa Volhov, que investiga el suposat desviament de fons a l’empara del procés, per la seva presumpta relació amb una trama sospitosa de desviament de fons de cooperació de la Diputació de Barcelona a entitats afins a CDC.

L’any passat, el titular del jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona ja va arxivar les peces relatives a suposats desviaments de fons a les entitats Plataforma Educativa i Utopia, Ecosde, Strategic i Kosector, a les quals ara se sumen les dues que afecten Esteve.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.