Successos

Un incendi crema una empresa de piscines a Agullana

El foc ha deixat un intens fum negre visible des de diversos punts de la zona

Els treballadors i els efectius de Bombers han evitat que es propagués a una nau annexa on hi ha material inflamable

Un incendi ha cremat una nau industrial d’una empresa de fabricació de piscines a la carretera de Terrades, als afores d’Agullana (Alt Empordà). El foc, que s’ha controlat cap a la una del migdia, s’ha declarat pels volts de les nou del matí per causes que s’estan investigant. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat fins a una trentena de dotacions entre vehicles d’aigua, autoescales i cotxes de comanament.

Només s’ha hagut de fer una assistència sanitària, a un bomber amb un petit tall en un dit; ha estat evacuat a l’Hospital de Figueres perquè li fessin tres punts de sutura i ja ha rebut l’alta.

El cap de l’operatiu dels Bombers, Jordi Martín , explica que el primer que han procurat ha estat evitar que el foc s’estengués a una nau annexa on es fabriquen les piscines i que està plena de resina, un material inflamable. Aquesta ha estat una de les tasques que també han fet inicialment els treballadors tal i com ha destacat el gerent de l’empresa, Jordi Julià.

L’incendi, que no ha provocat ferits, ha deixat un intens fum negre visible des de diversos punts de la zona.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.