L'apunt

L’APUNT

Hàbits culinaris o higiene

La tradició culinària a la Xina és molt diferent de la nostra. La setmana passada es va prohibir el comerç d’animals salvatges en restaurants, mercats i internet, on hi ha una compra i una venda complicada de controlar. El mercat Huanan de Wuhan, l’epicentre del coronavirus, un zoo culinari on es podien trobar animals de tot tipus, és ara un gran edifici buit en el qual els investigadors intenten esbrinar quin animal va transmetre el virus. En el SARS va mutar d’un ratpenat a una civeta. En aquest, es diu que va començar també en un ratpenat, que el va passar a la serp abans de contagiar els humans. La Xina hauria de promoure hàbits alimentaris saludables, però el problema, segons els experts, no radica en el que mengen, sinó en la higiene.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.