Societat

Dos anys de presó per assestar quatre ganivetades a un home a la sortida d’una discoteca de Figueres

L’Audiència de Girona descarta un intent d’homicidi perquè l’acusat va deixar d’apunyalar la víctima “per voluntat pròpia”

L’Audiència de Girona ha condemnat a 2 anys de presó un acusat que va apunyalar un home a la sortida d’una discoteca de Figueres el 7 d’abril del 2018.

La sentència conclou que “per motius que no s’han pogut determinar”, el processat va assestar quatre ganivetades a la víctima, una d’elles amb risc vital. Aleshores, la víctima va córrer a refugiar-se a l’interior de la botiga d’una benzinera, fins on el va seguir l’acusat.

Tot i que el processat l’amenaçava dient-li “si em denuncies, et mato”, la sentència recull que no el va tornar a agredir “per voluntat pròpia”. Per aquest “desistiment voluntari”, el tribunal descarta que el processat cometés un intent d’homicidi i el condemna per delictes de lesions amb instrument perillós i amenaces. La sala li aprecia les atenuants d’embriaguesa i reparació del dany. L’Audiència absol una segona acusada perquè no ha quedat provada la seva participació en l’agressió. S’enfrontaven inicialment a 10 i 9 anys de presó.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.