Política

Tall de la frontera de Puigcerdà i la Guingueta

Un grup de manifestants acaba la concentració a l’antic pas fronterer

L’antic pas fronterer de Puigcerdà i la Guingueta d’Ix va tornar a ser ahir al vespre objectiu dels manifestants. Convocats pel Comitè de Defensa de la República de la Cerdanya a una concentració prèvia a la plaça de la Vila, es van dirigir a aquest antic punt fronterer, on hi ha una comissaria de la policia estatal, i van tallar el pas de vehicles. A l’hora de tancar aquest edició, el tall continuava.

Per les xarxes i durant tot el dia, també s’apuntava la possibilitat de tallar la boca cerdana del túnel del Cadí, una infraestructura vital per a la connexió de la comarca amb la Catalunya central i un dels principals accessos a Andorra. A l’hora de tancar aquesta edició, no obstant això, no s’havia produït aquesta acció. Les reaccions a la comarca de la Cerdanya s’han centralitzat. Cal tenir en compte que es tracta d’una comarca on els nuclis de població tenen pocs habitants, excepte Puigcerdà.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.