Política

Borràs demana a Sánchez i Iglesias que pactin o diguin “ja” si hi haurà eleccions

La portaveu de JxCat al Congrés reclama als líders de PSOE i Podem que deixin d’oferir “aquest espectacle lamentable”

“Ens sembla que és un exercici d’irresponsabilitat política majúscul”, assegura

La portaveu de Junts per Catalunya (JxCat) al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha reclamat a PSOE i Unides Podem que pactin o deixin d’oferir “aquest espectacle lamentable”.

Després que aquest dijous a la tarda hagi transcendint un nou intent fallit de desencallar la investidura entre el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, i el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, Borràs ha lamentat que avui “hem assistit a un nou espectacle públic d’aquesta no entesa que ens van oferint per capítols” els dos dirigents polítics.

“Ens sembla que és un exercici d’irresponsabilitat política majúscul”, ha advertit en declaracions als mitjans durant la celebració institucional de la Diada a Madrid.

Segons ella, el que cal saber no és si PSOE i Unides Podem faran un govern de coalició o no, “sinó per què el volen fer i quines seran les conseqüències de poder treballar junts”.

En aquest sentit, ha subratllat que en els mesos de negociació que han passat fins ara s’ha vist que la col·laboració entre Sánchez i Iglesias “sembla bastant impossible, perquè sembla que hi ha una incompatibilitat de base bastant sorprenent però que sembla manifesta i real”.

Borràs ha demanat a Sánchez i Iglesias que si realment tenen voluntat “de trobar un acord, que s’asseguin i parlin”. “I si no, que deixin d’oferir aquest espectacle lamentable” i diguin “ja” si hi haurà noves eleccions.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.