Política

Podem espera “un pas sincer” del PSOE a la reunió d’aquest dimecres

La formació mostra preferències per obtenir competències en ecologia, política fiscal, igualtat o treball, entre d’altres

També apunta a “la baixada de la factura de la llum” i a “respondre a l’emergència climàtica”

Unides Podem espera “un pas sincer” del PSOE a la reunió que la vicepresidenta en funcions del govern espanyol, Carmen Calvo, i el diputat de la formació morada Pablo Echenique mantindran aquest dimecres per aconseguir acordar un govern de coalició, segons expliquen fonts del partit que lidera Pablo Iglesias.

Podem reclama als socialistes una proposta “realista i raonablement proporcional de repartiment de competències dels ministeris actuals” que els permeti desenvolupar “des del govern de coalició” polítiques socials.

En aquest sentit, Podem afirma que entre les seves prioritats destaquen les competències en ecologisme, política fiscal, ciència, igualtat i política d’ocupació, per impulsar mesures com “una altra pujada” del Sou Mínim Interprofessional (SMI).

També apunta a “la baixada de la factura de la llum”, a “respondre a l’emergència climàtica”, als permisos “iguals i intransferibles”, a la justícia fiscal o a l’educació de 0 a 3 anys.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.