Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

El president de l’AMI a ‘L’illa de Robinson’

A la taula del programa hi ha participat Òscar Palau, Xavier Ginesta, Afra Blanco, Lola Martínez i Jordi Grau

  • VÍDEO: Aquí teniu la primera part de 'L'illa de Robinson' del dimarts 29.05.18. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Aquí teniu la segona part de 'L'illa de Robinson' del dimarts 29.05.18. El Punt Avui TV

El PSOE comença a moure’s per trobar els suports necessaris per què prosperi la moció de censura. La negativa de Ciutadans l’obliga a convèncer els partits independentistes, que sembla que s’hi posen bé, i també els nacionalistes bascos, que tornaran a ser la clau. El Partit Popular confia que el PNB no tombarà el seu govern després d’haver aprovat els pressupostos. Mentrestant Pablo Iglesias ha obert avui la porta a presentar una moció de censura si fracassa la de Sánchez per acabar la legislatura i convocar eleccions .

La moció de censura ha centrat la primera part de L’illa de Robinson d’avui. A la taula hi ha participat Òscar Palau, Xavier Ginesta, Afra Blanco, Lola Martínez i Jordi Grau.

El programa també ha analitzat la visita de familiars dels presos polítics, de Valtònyc i d’Altstasu al Parlament Europeu. Allà, davant de la premsa i eurodiputats han explicat la repressió de l’estat espanyol. Han denunciat que són víctimes d’un càstig, una venjança i una humiliació”

I a la part final del programa, el president de l’Associació de Municipis per la Independència i alcalde de Port de la Selva, Josep Maria Cervera ha visitat el plató del programa. Cervera ha explicat com va anar l’executiva que va celebrar l’entitat a Riudoms la setmana passada i ha explicat l’escenari que encaren davant les eleccions municipals de l’any que ve. Cervera també ha valorat l’ofensiva del govern espanyol, la fiscalia i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per “preservar l’espai públic” de signes polítics amb la clara intenció de prohibir el groc, les mostres de denúncia de presos polítics.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.