Política

Rajoy assegura que encara no té “perfilada” la composició del nou govern

El candidat del PP a la investidura evita desvelar si Jorge Fernández Díaz, continuarà a l'executiu

L'actual ministre de l'Interior ha rebut la reprovació del Congrés

El president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dimarts que encara no ha “perfilat” la composició de l'executiu que formarà un cop superi el debat d'investidura que arrencarà aquest dimecres a la tarda, i que previsiblement acabarà dissabte al vespre amb la seva elecció en segona votació.

Ho ha dit en la roda de premsa que ha ofert al Palau de la Zarzuela després de reunir-se amb Felip VI i acceptar l'encàrrec de sotmetre's per segona vegada a la investidura.

A preguntes dels periodistes sobre si l'actual ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, continuarà a l'executiu després de ser reprovat pel Congrés dels Diputats, Rajoy ha respost que “encara” no té “perfilat el govern”. “Ni tan sols he pensat aquesta qüestió, perquè fins que no tingués clar el debat d'aquesta setmana no tenia sentit que ho fes”, ha justificat el qui ha estat president del govern en funcions durant més de 300 dies.

El líder popular ha garantit que en el moment que sigui investit i hagi decidit la composició del seu govern la comunicarà al rei i no serà fins aleshores quan la faci pública.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.