Política

POLÍTICA

Sánchez reclama a Rivera i Iglesias que “aixequin els vetos” per poder formar un govern “net, decent i social”

El secretari general del PSOE remarca que els partits que es van presentar per regenerar la política bloquegen la regeneració amb els seus vots creuats

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha recriminat aquest dissabte als líders de Ciutadans i Podem, Albert Rivera i Pablo Iglesias, que no siguin capaços de seure a dialogar, però sí “exigeixin als altres que arribin a acords”. I, precisament, per això, els ha reclamat que “aixequin els vetos” per poder tirar endavant “un govern net, decent, dialogant, creïble i social”.

“Es van presentar per regenerar la política i avui, amb els seus vots creuats, estan bloquejant la regeneració”, ha advertit el líder socialista des de Cerceda, on ha anat a ha donar suport al candidat a la presidència Gallega, Xoaquín Fernández Leiceaga.

Així, després de puntualitzar que el seu ‘no' a Mariano Rajoy “no és una qüestió personal”, Sánchez ha volgut subratllar que es deu als socialistes i progressistes que el van votar per “canviar el PP” i lluitar contra “la corrupció, la desigualtat i l'atur”.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.